Premium inkoop

Premium Inkoop geeft u de garantie om op een specifiek moment op een specifieke site uw banners of online video te tonen. Waar dit eerst de enige vorm van online adverteren was, neemt Automated Trading nu vaak een groot deel van het budget in. Desalniettemin blijft Premium Inkoop een belangrijk onderdeel van de mix van digitale advertentiemogelijkheden, waarbij garantie en impact de troeven zijn.

Verzekerd van plaats & tijd

Bij Premium Inkoop bent u verzekerd van de juiste banner op het juiste moment. Om half elf ‘s ochtends op nu.nl op Prinsjesdag bijvoorbeeld. Of op de digitale livestream van een grote krant tijdens een internationaal sportevenement. Premium inkoop is eveneens interessant voor rich media formaten, waarbij de impact groot is. Veel sites hebben bovendien niet alle banners opengesteld voor Automated Trading, om de waarde te behouden van Premium Inkoop. The online company zorgt ervoor dat u via deze ‘oude’ methode uw boodschap op het juiste moment vertoont aan uw doelgroep.

2_Premium_inkoop_3

Doelgroep bereiken

Premium Inkoop is daarnaast interessant om de doelgroep te bereiken die niet zelf actief op zoek is naar uw product of dienst, maar wel interesse zou kunnen krijgen. De lezers van magazines, kranten en blogs waarbij het lezersprofiel aansluit bij uw klantprofiel. Native Advertising met een gerichte advertorial en grote sociale elementen, is daarbij een goede match. Dankzij Premium Inkoop weet u zeker dat u deze doelgroep bereikt. Uiteraard is ook bij deze vorm van digitaal adverteren het actueel meten van de resultaten essentieel. Het team van experts van The online company analyseert de data via cookies en optimaliseert direct om de beste ROI te behalen.

Meetbare kosten in de hand

The online company zorgt bij uw Premium Inkoop dat er meetbare kosten zijn die vooraf staan vastgesteld. Dit kan op basis van Cost Per Mille (CPM), Cost Per Click (CPC), Costs Per Acquisition (CPA) en via Cost Per Engagement (CPE). U bepaalt via deze systemen precies hoeveel waarde de ‘click’ voor uw bedrijf heeft en hoe geïnteresseerd de digitale bezoeker is. De experts van The online company adviseren u graag welke technische mogelijkheden en creatieve banners Premium Inkoop effectief zijn voor uw marketing- & salesdoelen.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

Premium_inkoop