Landingspagina

Conversie naar uw website is vaak de essentie van een digitale campagne. The online company kijkt kritisch met u mee naar de doelstellingen. Wanneer het gaat om het vergaren van data, het creëren van ambassadeurs op social media of het deelnemen aan een speciale actie, dan is het doel niet zozeer om naar uw reguliere website te gaan. Uw campagneboodschap verliest zelfs kracht door het normale informatieaanbod op uw homepage. Een onnodig hoge bounce rate zal het resultaat zijn.

Naast uw gewone website

Met een speciale landingspagina op een zelfstandig campagne- of subdomein, volledig in de look & feel van uw bedrijf en de campagne, komt de consument direct in een herkenbare merkomgeving. Deze afzonderlijke website kan snel en veilig worden gerealiseerd, zonder dat er in uw CMS aanpassingen zijn vereist. Vanuit deze landingspagina laten de experts van The online company links doorklikken naar bijvoorbeeld de sales funnel op uw reguliere website.

Geschikt voor verschillende displays

Met de juiste formaten en de beeld- en tekstelementen op de meest intuïtieve plek, weet de afdeling Creatie van The online company de perfecte pagina te ontwerpen voor computers, tablets en mobiele telefoons. Niet alleen het formaat, maar ook de functionaliteit speelt daarbij een rol. The online company kent de profielen en verschillende gewoontes van desktopgebruikers, mobiele gebruikers en tabletgebruikers. Deze kennis passen de experts toe, zodat de gebruikers optimaal bediend worden.

The online company adviseert graag!

Meer informatie of een vraag stellen aan The online company? Bezoek The online company op de Zuidpoolsingel 8 | 2408 ZE Alphen aan den Rijn

Neem telefonisch contact met het bedrijf op via +31 (0)172 477 445 of stuur een e-mail naar info@theonlinecompany.com.

2_Landingspage
Landingspage