KPN Onze schaatshelden

De opdracht was helder! Zorg voor een opvallende en impactvolle online doorvertaling van de ATL schaatscampagne, waarbij de mensen KPN direct koppelen aan het sponsor en fan zijn van heel schaatsend Nederland.

De oplossing van The online company? Middels interactieve homepage take-overs bij drie grote publishers, LIVE alle schaatsers en fans in Nederland verbinden. Ons mechanisme, een aanmoedigings-tweet kunnen versturen, ondersteunend aan de doelstelling van KPN en communicatie vanuit de KNSB met #schaatsfan.

Voor/over product of dienst

KPN brengt mensen in Nederland met elkaar in verbinding. Dat doen ze al meer dan 130 jaar middels producten en diensten, maar ook met het sponsoren van schaatsend Nederland.
KPN verbindt Nederlanders met de sponsoring van prachtige projecten en activiteiten. Voor zowel Ireen Wüst als beginnende jongeren. In deze campagne komen beide werelden samen. Het verbinden middels een sportevenement, gebruikmakend van de producten en diensten van KPN.

 

Doelgroep(en)

Alle schaatsliefhebbers van Nederland onder de online lezers van AD Sportwereld, NUsport, de Volkskrant en De Telegraaf.

 

Quote van KPN: Aline van Keulen

KPN brengt mensen in Nederland met elkaar in verbinding. Dit doet The online company niet alleen met haar producten en diensten, maar ook met haar sponsorships. Met het schaatssponsorship verbinden we heel schaatsend Nederland, van topsporters als Ireen Wüst tot alle amateurschaatsers en -schaatsfans van Nederland. Qban heeft deze 2 werelden bij elkaar gebracht in één krachtige interactieve uiting waarmee we de awareness van ‘KPN als sponsor en fan van heel schaatsend Nederland’ hebben vergroot en tegelijkertijd de fans en topsporters live met elkaar in verbinding hebben gebracht dankzij een innovatieve toevoeging, gebruikmakend van sociale netwerken via o.a. de producten en diensten van KPN.
Zonder extra productiekosten in video en fotografie – maar slim gebruikmakend van het reeds ontwikkelde materiaal – heeft Qban zonder in creativiteit en innovativiteit te moeten inboeten een maximaal renderende online campagne gerealiseerd. Een naadloze aansluiting op en toevoeging aan onze crossmediale schaatscampagne!

   • KPN
  • Onze schaatshelden
  • Periode:December t/m februari
  • Media inzet:The online company heeft alleen de creatie verzorgd
  • Contact:Neem contact op voor de creatie-mogelijkheden via 0172-477 445 of info@theonlinecompany.com