HP Experience

The online company verzorgt voor HP het totaalbeheer van de oriëntatie- en vergelijkingswebsite hpexperience.nl. Dit beheer omvat hosting en content management, en met name ook de voortdurende optimalisatie van de website en functionaliteiten.

The online company adviseert en ondersteunt HP bij die ontwikkeling en verbetering; qua snelheid, functionaliteiten en usability van de site. Maandelijks vindt overleg plaats waarbij nieuwe ideeën worden besproken. Experts werken de ideeën uit, doen voorstellen voor nieuwe – of verbetering van bestaande – functionaliteiten, kijken hoe deze het beste te implementeren zijn en voeren de werkzaamheden in overleg met HP uit.

 

Zo is onlangs de oude bestel-lightbox vervangen door een nieuwe bestelwidget. Deze verbeterde functionaliteit leverde een conversieoptimalisatie op van circa 30%. Binnenkort worden er nieuwe productpagina’s gelanceerd voor supplies en ook zijn de landingspagina’s van 3 doelgroepen (homepage, voor thuis en voor kantoor) verbeterd. Op deze nieuwe, informatievere pagina’s komen de belangrijkste producten prominenter naar voren en is tevens de nieuwe functionaliteit ‘Lies’ geïntegreerd. Lies geeft in heldere filmpjes het antwoord op veelvoorkomende vragen over HP producten en toebehoren.

 

Content

Eerder genoemde landingspagina’s horen bij het dagelijkse contentbeheer dat The online company uitvoert voor HP. Dit betreft onder andere het plaatsen van nieuwe producten – waarbij een korte doorlooptijd essentieel is – het opzetten van campagnes en bijbehorende landingspagina’s, inclusief het benodigde materiaal: van banners tot bestelbuttons.
“HP levert hiervoor grafisch design aan en The online company streeft ernaar om dit binnen maximaal 5 dagen online te hebben”, zegt verantwoordelijke online marketeer Joost den Hartigh. “In deze relatief korte tijd zetten experts van The online company het grafisch bestand om naar HTML, worden de producten en bestelbuttons geplaatst, gekoppeld aan de juiste resellers, en plaatst The online company de campagne online.”

The online company nam in augustus 2013 de hosting en het beheer van hpexperience.nl over. Den Hartigh: “HP was vooral op zoek naar meer snelheid: in de verwerking van producten op de site en de doorontwikkeling ervan. Ik kan met bescheiden trots zeggen dat The online company voldoet in die behoefte, mede door een prima samenwerking met HP.”

 

Samenvatting

Content management, algemeen beheer, website-ontwikkeling en (load balanced) hosting van hpexperience.nl, gericht op voortdurende optimalisatie van functionaliteiten en snelheid van de website en een snelle online doorvertaling van nieuwe producten en campagnes van de klant.  • HP
  • HP Experience – websitebeheer en -optimalisatie
  • Website-ontwikkeling en -optimalisatie, qua snelheid, functionaliteiten en usability. Daarnaast een snelle en kwalitatieve online doorvertaling van nieuwe producten en campagnepagina’s.
  • Media inzet:Invullen van nieuwe wensen en ontwikkelingen van de website, verwerken van nieuwe producten, campagnepagina’s voor lopende HP campagnes, opmaak van HTML-pagina’s, load balanced webhosting.
  • Resultaat:Nieuwe producten en campagnes staan binnen de maximale termijn van 5 dagen (na aanlevering grafisch ontwerp) online.
  • Contact:Neem contact op voor de landingspagina-mogelijkheden via 0172-477 445 of info@theonlinecompany.com